fbpx

Nijmeegse
Vierdaagsemarkt

Overdag een markt. In de avond een festival!

Vanaf 2024 doopt Kelfkensbos Festival zich tussen 12:00 en 18:00 om tot de meest levendige festivalmarkt van de Vierdaagsefeesten. Golvend tussen kater en knaldrang word je hier in no time weer klaargestoomd om met gestrekte benen een nieuwe feestdag in te duiken. Want ze hebben het altijd over die lopers, maar ook de feestvierders hebben het zwaar tijdens de mooiste week van het jaar!

Een bezoek aan de Nijmeegse Vierdaagsemarkt is de ideale middagbesteding. Je scoort er een leuke nieuwe outfit, trimt je baard of pimpt je nagels. Heb je een nieuwe zonnebril of een lekkere voetmassage nodig? Dan zit je op Kelfkensbos gebeiteld. Ook een gezond sapje, vette hap, driedubbele espresso en alcoholische versnaperingen liggen binnen handbereik.

Onze vrienden van Kilo Kilo houden iedere dag een gigantische vintage sale in de botsautobaan. En onder onze imposante perfect sky bouwen we een levendige festivalmarkt met een gezellig terras.

Uiteraard is er ook van alles te doen. Naast leuke muziek programmeren we dagelijks hoogwaardig straattheater en plaatsen we in samenwerking met Van Es Amusements-service een zeldzaam groot aantal arcade games om op te spelen. Zo zijn we letterlijk van alle markten thuis!

Dan sluiten we af met een prachtig oud Nijmeegs gezegde dat luidt: beter een gat in de markt, dan een markt in je gat!

Heb jij een idee dat naadloos past in het thema ‘klaarstomen voor de volgende festivaldag’? Meld jouw kraam dan aan via het aanmeldformulier.

In deze PDF vind je het volledige verhaal van de Nijmeegse Vierdaagsemarkt, inclusief tijden en informatie over het huren van een kraam of plek.